Subscribe to my RSSSubscribe via Email
TwitterMy FlickrMy DeviantArt

Title: Dudette - Gadis Kecil




Calmuttesso.
Bianne.


Title: Dari Mata Turun ke Hati




Dari mata turun ke hati.
Berhati-hati.


Title: Stretttttt....




Breath in.
Breath out.


Title: HELL:O




No.
I am not an alien.
But this is how I say hello.


Title: Read Between The Lines




What is the word?


Title: Telemosi




Nama panjangnya, telefon emosi.
Nama pendeknya, Telemosi.

Mungkin lebih menarik jika boleh mendail emosi. Barulah terasa seperti emosi itu sesuatu yang boleh dikawal manusia dan boleh dikesan pergerakannya.

Rupa parasnya?
Ah, telefon model lama memang begini.


Title: Jiran Saya




Ini seorang jiran.
Tetapi bukan jiran saya.


Title: Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur




Jangan lupa.

19 Mac sehingga 28 Mac 2010.
Jam 10 pagi - 9 malam.

Pesta Buku Antarabangsa Kuala Lumpur di PWTC.
Bermula pada minggu ini.
Jumpa di sana, yo!


Title: The 3 Ninjas




Ini sebenarnya tiga orang Ninja yang pernah ikut aku masa program Baca@LRT bulan Febuari hari itu. Sempena pesta buku yang bakal tiba hujung minggu ini, rasanya memang satu keperluan untuk usung tiga orang Ninja ini lagi. Mereka penggila buku. Macam aku juga.

Yes... yes.
They are my imaginary friends.


Title: Milo Edisi Terhad




Minom Milo anda pasti sihat dan kuat.

Dulu ada Milo pakai straw edisi terhad. Straw itu ada lubang sana sini. Kalau tersalah teknik minumnya memang confirm air Milo itu terpercik sana sini. Memang habis tudung. Dah pernah kena dah. Straw itu memang terbaik. Feel sikit nak minum Milo. Tapi sebab ia terhad, makanya tamat sudah perkhidmatan straw itu.

Milo sudah kurang berseri.


Title: Ailurophobia




Ailurophobia

Irrational fear of cat.
It's scary.
Indeed.


Title: Green Eyes




This is how I look like when I feel jealous.


Title: Sick, I'm Sick of You




This is how I look like when I feel sick.


Title: The Cousins




Dilukis oleh my favorite little cousins.

Walaupun lukisan itu tak sama langsung macam aku, tapi memang kagum dengan kerja tangan budak-budak ini. Memang ada bakat. Kedua-duanya suka ratah salad mentah-mentah. Dan boleh habiskan sesikat pisang dalam masa beberapa minit saja. Pemakan pisang yang tegar. Kagum betul. Anyway, aku malas nak trace lukisan budak-budak ini. Makanya, lebih baik scan dan letak saja yang original. Terpelihara sikit mutu keunggulannya.

Mikail Asri - 7 tahun


Amirul Asri - 5 tahun



Title: The 3 Series




Reaching 30 is indeed scary.
And today Dani is 29.
But I'm still 28 plus... plus.

Apa-apa pun.
Age doesn't matter.
Walaupun umur dah 29 tapi muka masih maintain remaja kan Dani.
And people still think that we are in the early 20s.

Wuhu!

Haha.

Tak kira.
Aku tetap junior lagi dari korang.

Selamat hari kejadian Farhana Suziela Natasha Surihani.


Title: Lizardo is Coming to Town




You better watch out.
You better not cry.
Better not pout.
I'm telling you why.
Lizardo is coming to town.



Yes.
My worst enemy.

Title: Eight




It is always eight.
And eight is the best.


Title: Dear Friday




I wish everyday is Friday.


Title: Unique is Normal




What makes you different, makes you beautiful.


Title: I'm Sleepy At 4 o'clock




Setiap hari.
Pukul 4 petang mesti syaitan dah mula dancing pada kelopak mata.
Tak boleh tahan betul.

 
Copyright 2010 Famia. Powered by Blogger.